AMSTERDAM-ZUID – PERFECT AGE BEAUTY CENTER

Jolanda Mulder, oprichter van Eyelash Express, opende in 2006 haar eigen wimpersalon in Houten. Dit was niet alleen de eerste wimpersalon van Houten, maar ook van heel Nederland. Een bijzondere prestatie! De klantenkring van Eyelash Express in sinds dat moment hard gegroeid, met klanten uit het hele land. Ook bekende Nederlanders zoals Roxeanne Hazes, Leontine Borsato, Chantal Janzen, Yolanthe Sneijder-Cabau, Bridget Maasland en Patty Brard behoorden al snel tot het klantenbestand van Eyelash Express.

Een tweede locatie kon niet uitblijven: Jolanda opende enkele jaren gelden een vestiging aan de Van Baerlestraat 154 in Amsterdam-Zuid. Naast wimperextensions en permanente make-up kun je daar sinds 12 februari 2017 terecht voor gezichts- en lichaamsbehandelingen, injectables door o.a. drs. Robert Schoemacher, cryoliopolyse behandelingen, permanente make-up en duurzaam ontharen (met Diode laser). Want vanaf dat moment is Perfect Age Beauty Center Amsterdam-Zuid een feit! De Perfect Age Supplements en Cosmeceuticals lijn is uiteraard verkrijgbaar in de salon en binnenkort ook in de webshop van Eyelash Express.

Neem contact op met Jolanda via telefoonnummer 020 – 370 67 50 of 06 – 557 177 56 of stuur haar een bericht via het contactformulier.

Perfect Age Beauty Center Amsterdam-Zuid
Van Baerlestraat 154
1071 BG Amsterdam

Stuur PABC Amsterdam-Zuid een bericht