masker-behandelingBehandelingen

Ook al heeft ieder Perfect Age Beauty Center dezelfde uitstraling, worden er dezelfde huidverbeterende gezichts- en lichaamsbehandelingen gegeven en wordt er gewerkt met dezelfde hoogwaardige producten van Perfect Age Cosmeceuticals, toch is ieder Center uniek. Want iedere schoonheidsspecialiste is uniek. Als schoonheidsspecialiste wordt je gevormd door ervaring, specialisatie en (mensen)kennis.

Naast de huidverbeterende gezichts- en lichaamsbehandelingen heeft ieder Perfect Age Beauty Center de beschikking over een team van specialisten die op locatie specialistische behandelingen komen geven. Het team wordt aangevoerd door niemand minder dan cosmetisch arts drs. Robert Schoemacher. Hij, of een cosmetisch arts uit zijn team, komt graag naar het Perfect Age Beauty Center bij jou in de buurt voor behandelingen met fillers en botulineboxine, oftewel botox. Maar ook voor cryolipolyse behandelingen, duurzaam ontharen met laser of permanente make-up ben je bij een Perfect Age Beauty Center aan het juiste adres. Deze behandelingen worden stuk voor stuk uitgevoerd door ervaren specialisten die werken met de meest geavanceerde apparatuur.

Interesse in één van onze behandelingen en/of onze producten? Neem dan contact met ons op. Klik hier voor een overzicht van al onze vestigingen of klik hier om onze webshop te bekijken.