Permanente make-up

Er verzorgd uitzien op elk moment van de dag. Bij ieder Perfect Age Beauty Center kunt u terecht voor permanente make-up.

Onze gecertificeerde medewerksters zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make up op wenkbrauwen en eyeliners. Voorafgaand aan de behandeling vindt een vrijblijvend consult plaats waarin wij u van alle informatie zullen voorzien.

Bij Perfect Age Beauty Center doen wij alle nieuwe pigmentaties bij voorkeur in drie behandelingen. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Alleen met meerdere behandelingen kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd dan dat de lijn er diep en compact in één keer wordt ingezet. Bij de eerste behandeling worden uitgebreid uw wensen besproken qua vorm en kleur. Nadat de huid verdoofd is (met creme) begint de pigmentatie. Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst.

TIP: De eerste drie dagen mag uw permanente make-up niet nat worden, daarom is het wellicht handig dat u op de dag van uw behandeling uw haar nog wast.

De opperhuid zuigt zich namelijk ook vol met pigment, maar deze laag schilfert regelmatig af. U ziet dan ook, 3-4 dagen na de behandeling, wat er gebeurt: de pigmentatie wordt lichter. Bij de volgende behandeling(en) worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit.

Neem contact op met het Perfect Age Center bij jou in de buurt voor een afspraak of vrijblijvende intake of klik hier voor de tarieven van permanente make-up.