Perfect Age Beauty Center: een unieke franchise formule

Perfect Age Beauty Center is de franchiseformule van cosmetisch arts Robert Schoemacher, speciaal ontwikkeld voor de bestaande en startende beauty professional die de kwaliteit en uitstraling van een A-merk wil leveren en wil genieten van een sterke en alsmaar groeiende naamsbekendheid. Tevens is het mogelijk om in een Perfect Age Beauty Center specialistische hoogwaardige behandelingen te laten uitvoeren. Deze behandelingen worden uitgevoerd door een team van specialisten, waaronder cosmetisch arts drs. Robert Schoemacher.

Je kunt bij een Perfect Age Beauty Center terecht voor huidverbeterende gezichts- en lichaamsbehandelingen (waarbij gebruik wordt gemaakt van de Perfect Age Cosmeceuticals verzorgingslijn), injectables (botox en fillers), cryolipolyse behandelingen (doeltreffend afslanken door vetbevriezing), permanente make-up en duurzaam ontharen (d.m.v. diode laser).

Dus: heb je een schoonheidssalon of wil je er één starten en spreekt het franchise concept Perfect Age Beauty Center je aan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085 – 06 07 778 of stuur een mail naar info@perfectagebeautycenter.nl. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken! Tot snel!