LAREN (NH) – PERFECT AGE BEAUTY CENTER

Na ruim 23 jaar eigenaresse te zijn geweest van een groot schoonheidsinstituut in Amsterdam,  start de zeer ervaren schoonheidsspecialiste Margaret Remken hét Gooische Perfect Age Beauty Center!
Margaret: “Mijn visie is om uiterlijk en innerlijk met elkaar in balans te brengen, mijn klanten op een goede manier te laten relaxen zodat ze geheel ontspannen de praktijk verlaten. Ik heb er bewust voor gekozen om een Perfect Age Beauty Center te worden… zo kan ik mijn klanten nog meer bieden: injectables en botox behandelingen door o.a. dr. Robert Schoemacher, maar ook cryolipolyse behandelingen en duurzaam ontharen. Allemaal uitgevoerd in de salon in Laren!” Zij vervolgd: “Ook de man is van harte welkom voor bijvoorbeeld een “men-facial” of een heerlijke anti-stress massage in de lunch-tijd.”

Klik hier voor de actuele prijslijst van Perfect Age Beauty Center Laren.

Samen met de Personal Trainer van de sterren Carlos Lens heeft Margaret de Perfect Age Summer Boost georganiseerd, Een combinatie van bootcamp en heerlijke behandelingen in het Perfect Age Beauty Center van Margaret in Laren. Onderstaand vind je meer informatie!

Bel Margaret voor een afspraak op telefoonnummer 06 – 26 134 210 en volg haar op Facebook!

Perfect Age Beauty Center Laren
Eemnesserweg 45
1251 NB Laren
T. 06 – 26 134 210

Stuur PABC Laren een bericht