NIEUWERKERK A/D IJSSEL – PERFECT AGE BEAUTY CENTER

Gente particolare, bijzondere mensen! Het bijzondere, het oorspronkelijke van mensen naar boven brengen, dat is onze passie. Samen op zoek naar de perfecte match van wie je bent en wat je uitstraalt. Het leidt tot een hoogstpersoonlijke stijl en zorgt voor het zelfvertrouwen dat mensen succesvol laat zijn. Gente Hair Beauty & Fashion is sinds 2010 dé full concept store in de regio Rotterdam, die het perfectioneren van jouw persoonlijke stijl mogelijk maakt. Onder leiding van Ilda Wevers biedt Gente op 345 m2 het grootste aanbod fashion en innovatieve behandelingen op het gebied van hair & beauty.

Binnen de Gente full concept formule opent Ilda Wevers samen met haar Beauty Team het Perfect Age Beauty Center Nieuwerkerk aan den IJssel. Een unieke ‘Shop-in- a-Shop’ vestiging, waar je vanaf 15 maart 2018 terecht kunt voor vernieuwende beauty behandelingen. In samenwerking met het team van cosmetisch arts Robert Schoemacher bieden we verschillende huidverbeterende gezichts- en lichaamsbehandelingen, injectables, cryolipolyse behandelingen (afslanken door vetbevriezing), permanente make-up en duurzaam ontharen met Diode laser.

Binnen het Perfect Age Beauty Center kun je rekenen op de expertise van goed opgeleide en ervaren schoonheidsspecialistes. De combinatie van analyse en advies is onze kracht! Uiteraard wordt er gewerkt met de hoogwaardige producten van Perfect Age Cosmeceuticals.

Neem contact op met Perfect Age Beauty Center Nieuwerkerk aan den IJssel via telefoonnummer 0180 – 31 43 01 of stuur een bericht via het contactformulier.

Perfect Age Beauty Center – Nieuwerkerk aan den IJssel
Dorpsstraat 35-37
2912 CA Nieuwerkerk aan den IJssel
Tel. 0180 – 31 43 01

Stuur PABC Nieuwerkerk aan den IJssel een bericht