OOSTERHOUT – PERFECT AGE BEAUTY CENTER

In het pand van Sportcentrum Willemsen Sport in Oosterhout heeft ervaren beauty professional Helgrid van Gurp haar Perfect Age Beauty Center geopend. Ook in dit Perfect Age Beauty Center mag je rekenen op gezichtsbehandeling met de Perfect Age Cosmeceuticals verzorgingslijn. Helgrid: “Ik streef naar een professionele maar vooral individuele aanpak! Het belangrijkste vind ik: het afleveren van de allerbeste kwaliteit, onthaasten en pure ontspanning.”

Helgrid gaat bijna wekelijks gaan wij op pad om de mooiste sieraden, poncho’s en andere mode accesoires in te kopen, welke ook verkrijgbaar zijn in haar Center aan de Van Duivenvoordestraat 1a.

Drs. Robert Schoemacher en zijn team zullen deze Perfect Age Beauty Center vestiging met regelmaat bezoeken, evenals ons team van experts met o.a. cryolipolyse apparatuur en de laser om duurzaam te ontharen. Ook Permanente Make-up op locatie behoort tot de mogelijkheden. Bij Perfect Age Beauty Center Oosterhout is te allen tijde een cryolipolyse machine aanwezig, behandelingen met deze machine worden door (en onder verantwoording van) Helgrid uitgevoerd, niet door het team van Perfect Age.

Neem contact op met Helgrid via telefoonnummer 06 – 41 18 17 53 of stuur haar een bericht via het contactformulier.
Volg Perfect Age Beauty Center Oosterhout ook op Facebook door hier te klikken!

Perfect Age Beauty Center Oosterhout
“Sportcentrum Willemsen Sport”
Van Duivenvoordestraat 1a
4901 VT Oosterhout

Stuur PABC Oosterhout een bericht