ROTTERDAM-CENTRUM – PERFECT AGE BEAUTY CENTER

In 2015 opende Safak Yokolma-Kaymaz de deuren van Skintastics Cosmetische Kliniek in hartje Rotterdam. In de praktijk is een multidisciplinair team werkzaam, die gespecialiseerd is in het behandelen van cosmetische indicaties. Bij Skintastics Cosmetische Kliniek kun je terecht voor onder andere lasertherapie, ontharen (laserontharen, elektrisch epileren of waxen/harsen), acnetherapie, (chemische)peelings, microneedling, microdermabrasie, endermologie, tatoeages verwijderen, nageldesign, wimperextensions, LED therapie, plexR plasmabehandeling (ooglidcorrectie en/of behandelen van rimpels zonder te snijden) enzovoorts.

Door een behandelplan op te stellen tijdens een vrijblijvend consult, die afgestemd is naar uw wensen, werken wij zeer resultaatgericht. Indien nodig wordt er tijdens deze behandelingen geavanceerde apparatuur ingezet om het resultaat te vergroten.  Meer informatie over onze behandelingen vind je op www.skintastics.nl. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 010 – 828 62 90 of 06-24571524.

Vanaf 1 april 2018 is er ook een Perfect Age Beauty Center by Robert Schoemacher gevestigd binnen Skintastics! Hier kun je terecht voor duurzaam ontharen met Diode laser, cryolipolyse behandelingen, injectables door het ervaren team van dokter Robert Schoemacher, permanente make-up (PMU), huidverbeterende gezichtsbehandelingen enzovoorts. De behandelingen van Perfect Age Beauty  Center worden uitsluitend door specialisten uitgevoerd. Ter ondersteuning van deze behandelingen wordt er gewerkt met de huidverbeteringslijn van Perfect Age Cosmeceuticals. Daarnaast zijn er ook supplementen van Perfect Age verkrijgbaar voor het bevorderen van resultaten. Tevens zal het team van Drs. Robert Schoemacher ook regelmatig aanwezig zijn voor het uitvoeren van diverse cosmetische behandelingen. Heb je interesse in een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Perfect Age Beauty Center Rotterdam-Centrum
Oostplein 146
3011 KZ Rotterdam
T. 010 – 818 62 90 / 06 – 245 715 24

Stuur PABC Rotterdam-Centrum een bericht