ZAANDAM-NOORD – PERFECT AGE BEAUTY CENTER

Aan de Paltrokstraat 16 in Zaandam, in het gebouw van Body Unlimited  zit schoonheidsspecialiste Carola met haar schoonheidssalon Beauty Unlimited (www.beautyunlimitedzaandam.nl) gevestigd. Met haar ruime 10 jaar ervaring kunt u naast schoonheid en huidverbeterende gezichtsbehandelingen op deze plek ook massages, manicure, pedicure en waxing ondergaan.

Bij Stephanie, de eigenaresse van Body Unlimited (www.bodyunlimited.nl) kunt u tevens ook terecht voor alles op afslankgebied. Of dit nu figuurcorrectie, afslanken, afvallen, spierversteviging of lymfedrainage is. Dit alles is te vinden onder één dak

Vanaf februari 2018 bevindt zich in Body en Beauty Unlimited een Perfect Age Beauty Center. Carola werkt uiteraard met de Perfect Age Cosmeceuticals en deze zijn, net als de Perfect Age Supplements, in het Center verkrijgbaar. U kunt haar voor behandelingen bereiken op het telefoonnummer 06 – 15 28 57 38.

Cosmetisch arts Robert Schoemacher zal deze Perfect Age Beauty Center vestiging met regelmaat bezoeken, evenals het Perfect Age team van experts met o.a. de cryolipolyse machine en de Diode laser om duurzaam te ontharen.

Neem contact op met Stephanie via telefoonnummer 075 – 750 32 96 of stuur haar een bericht via het contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina.

Perfect Age Beauty Center Zaandam-Noord
Paltrokstraat 16
1508 EK Zaandam

Stuur PABC Zaandam-Noord een bericht